Rulouri exterioare

Cezar Design va pune la dispozitie o gama larga de rulouri exterioare pentru geamuri. Acestea sunt potrivite atat pentru case cat si pentru apartamente avand numeroase avantaje. Unul dintre cele mai importante avantaje ale rulourilor exterioare este controlarea temperaturii din casa, prin protejarea de razele solare mult prea puternice. Instalarea rulourilor exterioare va ajuta la economisirea energiei, izolare fonica, au rol antiefractie cat si rol estetic important fiecarei locuinte.
La cerere, Cezar Design va executa rulouri exterioare din aluminiu orice culoare, iar optional se poate monta plasa pe balama sau pe rulou.

RULOU EXT.PVC 39 mm

9 CULORI
SE POATE MONTA PLASA PE BALAMA SAU PE RULOU
LA CERERE PUTEM LA AL. EXECUTA ORICE CULOARE

RULOU EXT. ALUMINIU 39mm

SE POATE MONTA PLASA PE BALAMA , RULOU SAU RULOU INCORPORAT
SE POATE MONTA MOTOR CU BUTON SAU TELECOMANDA
TELECOMANDA POATE ACTIONA UN RULOU SAU MAXIM 15


rulouri exterioare aluminiu
rulouri exterioare

LA CERERE PUTEM EXECUTA PENTRU ALUMINIU ORICE CULOARE
MONTAJUL GRATIS PE BUCURESTI


Usi de garaj


Comoditatea si siguranta in utilizare, eleganta designului, incorporarea celor mai noi tehnologii in conformitate cu normele europene referitoare la siguranta in exploatare precum si disponibilitatea unei game largi de echipari optionale fac din usile sectionale MCA solutia ideala pentru garajul dumneavoastra.

Usile de garaj sectionale automatizate sunt foarte practice, dau o nota moderna casei dumneavoastra si-i cresc valoarea. Automatizarea usilor MCA este semnata de Sommer Germania. In plus, usile pietonale realizate in ton cu usa garajului dau o nota unitara fatadei casei.

Usile de garaj sectionale se deschid vertical, mergand paralel cu suprafata tavanului. In acest mod veti avea mai mult spatiu atat in garaj, cat si in fata acestuia.

Datorita panourilor groase de 40mm si garniturilor elastice si rezistente la schimbarile de clima, usile MCA sunt o bariera eficienta in calea vantului, ploii si a zapezii. Chederele laterale au fost dublate pentru o izolare termica superioara. Ca urmare a experientei unor ierni geroase, usile de garaj MCA sunt construite numai cu panouri care pot izola eficient locuinta dumneavoastra.

55mm SI 77mm 3 CULORI
LA CERERE PUTEM EXECUTA PENTRU ALUMINIU ORICE CULOARE
MONTAJUL GRATIS PE BUCURESTI

usi de garaj
usi garaj